ZONNESTROOMINSTALLATIES

Uw dak is onze zorg!

Bent u op zoek naar zonnepanelen voor op uw dak, dan bent u bij ons op het juiste adres! Wij hebben voor u de beste producten uitgekozen met een lange levenduur en de laagst mogelijke carbon-footprint. Een dak op het zuiden georiënteerd en een dakhellingshoek die in ieder seizoen een optimale zon-instralingshoek mogelijk maakt. Schaduwvrij, dus geen bomen of naburige gebouwen. Heldere lucht en geen vuil, stof, nevel of smog. Een lage temperatuur en flink veel zon. Dat zijn de ideale omstandigheden voor een zonnestroom installatie. De realiteit is echter minder ideaal. Veel daken liggen op het oosten of westen. Bomen, schoorstenen of omliggende gebouwen zorgen voor de nodige schaduw. Het is daarom belangrijk naar úw dak te kijken en niet alleen naar het ideale plaatje. Het belangrijkste element van uw zonnestroominstallatie is natuurlijk het zonnepaneel. Het zonnepaneel zet licht om in elektriciteit. Bij voorkeur leggen we de zonnepanelen gericht op het zuiden onder een hellingshoek van ongeveer 30 graden.

Zonnepanelen van Exasun

EXASUN is een Nederlandse zonnepanelen fabrikant, opgericht in 2012. Dit relatief jonge bedrijf heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot een belangrijke speler in de solar wereld. Door het gebruik van backcontact cellen en frameloze glas/glas modules te combineren creëerde EXASUN topkwaliteit zonnepanelen en dat heeft ze in 2015 de Solar Solutions Innovation Award opgeleverd. Ze blijven innoveren en verwachten op korte termijn wederom met vernieuwende producten op de markt komen. Door gebruik te maken van hoge kwaliteit materialen hebben deze zonnepanelen een zeer goede levensduur met een gegarandeerd rendement voor 30 jaar. De glas/glas techniek zorgt er voor dat de panelen bestand zijn tegen ammoniak, zoutnevel, hagelbuien en plotselinge temperatuurwisselingen. De verschillende modellen maken dat EXASUN zonnepanelen op nagenoeg ieder dak toepasbaar zijn.

Mooie zonnepanelen

Dankzij de door EXASUN toegepaste cel techniek zijn de zonnepanelen niet alleen efficiënt maar ook bijzonder mooi! Het standaard formaat paneel heeft een backrail in plaats van een frame. Op die manier kan een strak ogende installatie worden gerealiseerd en voorkomt het tevens ophoping van vuil.

SolarWatt zonnepanelen

Solarwatt GmbH maakt al meer dan 20 jaar zonnepanelen van hoogwaardige kwaliteit en is een van Europa's grootste producenten van glas/glas zonnepanelen. De eigenaar van Solarwatt (Stefan Quandt) is eveneens grootaandeelhouder van BMW. Dit maakt dat BMWi en Solarwatt nauwe samenwerking hebben voor de ontwikkelingen van nieuwe materialen en technieken. Solarwatt zonnepanelen worden dan ook wel eens BMW zonnepanelen genoemd.

Zonnepanelen van hoge kwaliteit

De belangrijkste eigenschappen van de glas/glas zonnepanelen van Solarwatt zijn dat ze bijzonder goed bestand zijn tegen mechanische stress. Denk hierbij aan hagel zoals in Noord-Brabant maar ook hevige windstoten. Ook zoutnevel en ammoniak blijken uit diverse rapporten geen negatieve invloed te hebben op de levensduur of opbrengst. Dit maakt dat deze panelen geschikt zijn voor toepassingen aan de kust of in de veehouderij. Daarnaast hebben de panelen de stempel “brandveilig” en zijn de zonnepanelen 100% beschermd tegen prestatievermindering. Op basis hiervan garandeert Solarwatt een 25% hogere opbrengst dan bij normale zonnepanelen. Al deze eigenschappen hebben ervoor gezorgd dat de Consumentenbond deze Duitse zonnepanelen als “zeer goed” heeft aangemerkt en kwamen dan ook als beste uit de test.

Zonnepanelen van Sonnestromfabrik

Sonnenstromfabrik is de modernste fabrikant van zonnepanelen in Europa. De vestiging waar ze de panelen produceren, is al 25 jaar toonaangevend op het gebied van kwaliteit. Kernprestatie-indicatoren van de afgelopen 25 jaar. De Sonnenstromfabrik "Low Carbon”-modules zorgen voor de grootste duurzaamheid en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en esthetische eisen. Geproduceerd met de laagste CO2-uitstoot, zijn deze modules ook geoptimaliseerd voor het hoogste vermogen. Dit zorgt voor een aanzienlijke reductie van installatiekosten. Dankzij onze CO2-geoptimaliseerde productieprocessen samen met exclusief gebruik van grondstoffen van gecertificeerde leveranciers met minimale CO2-uitstoot.

Micro-omvormers van Enphase

Enphase Energy is in 2006 opgericht in Californië en kwam als eerste op de markt met een micro-omvormer systeem. In 2011 behaalde Enphase een belangrijke mijlpaal, er waren toen al één miljoen micro-omvormers verkocht. Het succes sloeg over naar Europa en de verkrijgbaarheid nam wereldwijd toe. Sinds maart 2012 is het bedrijf beursgenoteerd (NASDAQ). De vraag naar energieopslag wordt ook door Enphase gehoord en kondigt in 2014 de komst van een wisselstroombatterij aan. Inmiddels zijn er al meer dan 14 miljoen micro-omvormers verkocht, wat neer komt op ruim 2 GigaWatt vermogen.

Veilig en betrouwbaar, gegarandeerd

Met 20 jaar garantie op de micro-omvormers staat Enphase eenzaam aan de top. Geen enkele andere fabrikant biedt dezelfde voorwaarden voor haar omvormers. Enphase is door diverse instanties “bankable”bevonden. Dat wil zeggen; Enphase beschikt over de middelen om de garantie waar te maken en haar financiele afspraken na te komen. Het systeem is modulair. In tegenstelling tot de traditionele string-omvormers kunt u bij Enphase uw zonnestroom installatie uitbreiden zonder de bestaande omvormer aan te passen. Het systeem is veilig. Achter ieder paneel zit een micro-omvormer. De omvormer zet de gelijkspanning direct om in een veilige wisselspanning. Zo heeft u geen 1000V gelijkspanning door uw woning heen en verminderd dit het (brand)gevaar aanzienlijk. De omvormers zijn parallel geschakeld. Dit zorgt er voor dat wammeer een zonnepaneel last heeft van schaduw, dit geen invloed heeft op de rest van de installatie. Bekijk de opbrengst van zonnepanelen, via uw computer, tablet of telefoon. Met het monitoring systeem “MyEnlighten” heeft u een prachtig overzicht. Ook Zonnepanelen Vlaardingen houdt uw installatie nauwlettend in de gaten. Zo kunnen wij direct reageren bij storingen en in veel gevallen op afstand verhelpen. Mochten we er op afstand niet uitkomen heeft de monteur voorkennis van de storing en kan deze snel oplossen.

Klaar voor de toekomst

Met de nieuwe Envoy-S Metered kunt u naast de opbrengst van uw systeem ook het verbruik in uw woning in de gaten houden. Daarnaast is het nieuwe model voorbereid op energieopslag en geschikt voor toekomsitge uitbreiding met domotica. Als antwoord op de groeiende vraag naar energieopslag is er de Enphase AC Battery. Een eenvoudg te installeren modulair systeem dat is aan te passen op uw energiebehoeften. Als u overdag van huis bent wordt de accu opgeladen. Als de accu vol zit wordt de overtollige stroom teruggeleverd aan het net. Zo kunt u ook ’s avonds profiteren van uw zonnestroom.

Fronius omvormers


Fronius omvormers staan voor al meer dan 70 jaar intensieve research en een constante zoektocht naar nieuwe, innovatieve oplossingen. De perfecte efficientie van elk product is meerdere malen beloond met zowel nationale als internationale prijzen. Al meer dan vijftig jaar richt Fronius zich op de technologieën die elektrische stroom opwekken. Het moederbedrijf is gelegen in Oostenrijk en telt meer dan 2500 werknemers over de gehele wereld.

Fronius is één van de marktleiders op het gebied van omvormers.

Fronius omvormers zijn heden één van de krachtigste, bedieningsvriendelijkste en meest betrouwbare string-omvormers op de markt. Werken met Fronius omvormers is nog nooit zo gemakkelijk geweest als het is met de nieuwe SnapINverter generatie. De omvormers imponeren met hun verfijnde ontwerp en interfaces en het geïntegreerde All-In-One communicatie pakket, dat wordt geleverd als standaard. Dit maakt de installatie en inbedrijfstelling, evenals de exploitatie en het onderhoud, uiterst efficiënt in termen van tijd en kosten. De technische aspecten van de afzonderlijke modellen zijn perfect ontworpen om de eisen van de PV-systemen van vandaag en morgen te voldoen. Dit garandeert een maximale flexibiliteit in het systeem planning en het betekent dat de SnapINverter generatie kan worden gebruikt voor alle PV-systemen, van eengezinswoning systemen tot grootschalige PV-installaties.Fronius gaat met de tijd mee

Met de komst van de Symo Hybrid behoort ook energieopslag tot de oplossingen die Fronius biedt: de Fronius Solar Battery. Door zonnepanelen te combineren met accu’s kunt u maximaal profiteren van uw opgewekte energie. Het systeem is tevens geschikt als back-up systeem bij stroomstoringen. Met de noodstroomvoorziening is uw huishouden optimaal voorzien van stroom, ook bij stroomuitval.

Interesse?

010-4352585

info@zpvl.nl

Of bezoek de showroom:

Schiedamseweg 25
3134 BA Vlaardingen