ZONNESTROOMINSTALLATIES

Uw dak is onze zorg!

Bent u op zoek naar zonnepanelen voor op uw dak, dan bent u bij ons op het juiste adres! Wij hebben voor u de beste producten uitgekozen met een lange levenduur en de laagst mogelijke carbon-footprint. Een dak op het zuiden georiënteerd en een dakhellingshoek die in ieder seizoen een optimale zon-instralingshoek mogelijk maakt. Schaduwvrij, dus geen bomen of naburige gebouwen. Heldere lucht en geen vuil, stof, nevel of smog. Een lage temperatuur en flink veel zon. Dat zijn de ideale omstandigheden voor een zonnestroom installatie. De realiteit is echter minder ideaal. Veel daken liggen op het oosten of westen. Bomen, schoorstenen of omliggende gebouwen zorgen voor de nodige schaduw. Het is daarom belangrijk naar úw dak te kijken en niet alleen naar het ideale plaatje. Het belangrijkste element van uw zonnestroominstallatie is natuurlijk het zonnepaneel. Het zonnepaneel zet licht om in elektriciteit. Bij voorkeur leggen we de zonnepanelen gericht op het zuiden onder een hellingshoek van ongeveer 30 graden.

Interesse?

010-4352585

info@zpvl.nl

Of bezoek de showroom:

4e Industriestraat 11 B
3134 BA Vlaardingen

GLAS/GLAS Zonnepanelen van Sonnenstrom-Fabrik

De meeste zonnepanelen hebben een glas laag aan de voorkant en folie aan de achterkant dit wordt ook wel Glas/Folie genoemd. Zonnepanelen zijn kwetsbaar en door weersomstandigheden kunnen de cellen makkelijk degraderen. Een veel voorkomend probleem is vocht dat door de onderlaag van een paneel naar binnenkomt. Dit vocht veroorzaakt versnelde degradatie van de cellen en maakt op termijn een paneel kapot.
Een innovatie die dit probleem verhelpt is het toepassen van een extra glas laag aan de achterkant van het paneel. Dit wordt ook wel een Glas/Glas paneel genoemd. Het paneel is hierdoor veel beter bestemd tegen weersomstandigheden en het risico op versnelde degradatie is velen malen kleiner.
Sonnenstromfabrik is een van de modernste fabrikanten van zonnepanelen in Europa. De fabriek in Wismar is al 25 jaar toonaangevend op het gebied van kwaliteit. Ook is Sonnenstromfabrik vooruitstrevend met het produceren van `low carbon’ panelen. Omdat de fabriek gevestigd is in Duitsland moeten de panelen geproduceerd worden volgens Europese normen.
De Glas/Glas panelen van Sonnenstromfabrik worden gemaakt met thermisch gehard solar glas aan allebei de kanten. Hierdoor zijn de cellen beter beschermt tegen degradatie. Glas/Glas panelen gaan langer mee en hebben een hoger rendement dan Glas/Folie panelen. Sonnenstromfabriek biedt 30 jaar fabrieksgarantie en 20 jaar lineaire vermogensgarantie.

Voordelen Glas/Glas Sonnenstromfabrik


Extra opbrengst tot 60 % door langere levensduur en minimale degradatie
Duurzame, CO2 -gereduceerde productie "Made in Germany“
Beste bescherming tegen delaminatie door hoogwaardig driefasig productieproces
Hoogste veiligheid tegen microcracks in cellen, hotspots en slakkensporen
Verhoogde brandbeveiliging
Uitgebreide hagelstormtests
Geteste veiligheid tegen de meest ongunstige omgevingsomstandigheden zoals wind- en sneeuwbelastingen, zout, ammoniak, zand, enz.
Speciale sneeuwlastversie (optioneel) getest op gewicht tot 825kg/m2
All Risk verzekering (optioneel)
datsheet 3
afbeelding 3 panlene[254641] (1)

Verschillende afmetingen voor maatwerk


Dankzij drie verschillende afmetingen kunnen wij echt maatwerk leveren voor uw installatie. Combinaties kunnen gemaakt worden om zoveel mogelijk oppervlakte te benutten.
54 cellen (1 550 x 1 000mm) 290 Wp

60 cellen (1 700 x 1 000mm) 325 Wp

72 cellen (2 050 x 1 000mm) 365 Wp

Micro-omvormers van Enphase

Enphase Energy is in 2006 opgericht in Californië en kwam als eerste op de markt met een micro-omvormer systeem. In 2011 behaalde Enphase een belangrijke mijlpaal, er waren toen al één miljoen micro-omvormers verkocht. Het succes sloeg over naar Europa en de verkrijgbaarheid nam wereldwijd toe. Sinds maart 2012 is het bedrijf beursgenoteerd (NASDAQ). De vraag naar energieopslag wordt ook door Enphase gehoord en kondigt in 2014 de komst van een wisselstroombatterij aan. Inmiddels zijn er al meer dan 14 miljoen micro-omvormers verkocht, wat neer komt op ruim 2 GigaWatt vermogen.

Veilig en betrouwbaar, gegarandeerd

Met 20 jaar garantie op de micro-omvormers staat Enphase eenzaam aan de top. Geen enkele andere fabrikant biedt dezelfde voorwaarden voor haar omvormers. Enphase is door diverse instanties “bankable”bevonden. Dat wil zeggen; Enphase beschikt over de middelen om de garantie waar te maken en haar financiele afspraken na te komen. Het systeem is modulair. In tegenstelling tot de traditionele string-omvormers kunt u bij Enphase uw zonnestroom installatie uitbreiden zonder de bestaande omvormer aan te passen. Het systeem is veilig. Achter ieder paneel zit een micro-omvormer. De omvormer zet de gelijkspanning direct om in een veilige wisselspanning. Zo heeft u geen 1000V gelijkspanning door uw woning heen en verminderd dit het (brand)gevaar aanzienlijk. De omvormers zijn parallel geschakeld. Dit zorgt er voor dat wammeer een zonnepaneel last heeft van schaduw, dit geen invloed heeft op de rest van de installatie. Bekijk de opbrengst van zonnepanelen, via uw computer, tablet of telefoon. Met het monitoring systeem “MyEnlighten” heeft u een prachtig overzicht. Ook Zonnepanelen Vlaardingen houdt uw installatie nauwlettend in de gaten. Zo kunnen wij direct reageren bij storingen en in veel gevallen op afstand verhelpen. Mochten we er op afstand niet uitkomen heeft de monteur voorkennis van de storing en kan deze snel oplossen.

Klaar voor de toekomst

Met de nieuwe Envoy-S Metered kunt u naast de opbrengst van uw systeem ook het verbruik in uw woning in de gaten houden. Daarnaast is het nieuwe model voorbereid op energieopslag en geschikt voor toekomsitge uitbreiding met domotica. Als antwoord op de groeiende vraag naar energieopslag is er de Enphase AC Battery. Een eenvoudg te installeren modulair systeem dat is aan te passen op uw energiebehoeften. Als u overdag van huis bent wordt de accu opgeladen. Als de accu vol zit wordt de overtollige stroom teruggeleverd aan het net. Zo kunt u ook ’s avonds profiteren van uw zonnestroom.