TRANSPARANTE ZONNEPANELEN

Het productieproces van dunne film zonnepanelen staat het toe om bij het opdampen van deze film gedeelten van de glasplaat onbedekt te laten. Op die manier krijg je transparante zonnepanelen met een zonwerende functie. Omdat ze niet geheel transparant zijn, moeten ze dan ook eigenlijk semi-transparante zonnepanelen heten. Dunne film panelen zijn in feite glas/glas panelen omdat deze dunne film is opgesloten tussen twee lagen glas. Deze doorzichtige zonnepanelen hebben geen aluminium rand en hebben daardoor een mooie vormgeving. De transparante zonnepanelen zijn verkrijgbaar als enkel glas en HR++ isolatieglas. De standaard afmetingen van de zonnepanelen zijn 120 x 60 cm. Hierdoor zijn deze zeer breed toepasbaar. Vanaf 100 stuks is voor projectmatige toepassingen maatwerk leverbaar.

Glas dat zichzelf terug verdient

Doordat de panelen licht doorlatend zijn, kunnen zij ingezet worden als vervanging voor het glas in serres, Carports, terras overkappingen, lichtstraten, vliesgevels en veranda’s. De panelen hebben een hoog rendement en is in aanschaf in vergelijking met het glas wat normaliter aangeschaft moet worden voor deze constructies niet veel duurder. Daarnaast zijn de panelen milieuvriendelijk, 100% recyclebaar en verdienen ze zichzelf terug! Op deze panelen zit een productgarantie van 10 jaar, met een vermogensgarantie van 90%. Vanaf het 10e jaar tot het 25e jaar een vermogensgarantie van 80%.
'

Dealer van Sanko Solar

Zonnepanelen Vlaardingen is met trots dealer van Sanko Solar, importeur van deze semi-transparante zonnepanelen. Als dealer zijn wij op de hoogte van alle ontwikkelingen en mogelijkheden voor het toepassen van transparante zonnepanelen. Naast het leveren van losse panelen voor uw eigen projecten, leveren wij ook complete systemen voor de plaatsing van deze transparante zonnepanelen. Wij helpen u van het advies en het ontwerp tot aan de levering en installatie. Daarnaast is Zonnepanelen Vlaardingen een samenwerking aangegaan met Ambiance Zonwering Westland. Voor het installeren van specialistische installaties van Sanko Solar hebben wij onze krachten gebundeld. Ambiance heeft al 30 jaar ervaring met het installeren van zonwering.

Bekijk hier een van onze transparante zonnepanelen installaties

Interesse?

010-4352585

info@zpvl.nl

Of bezoek de showroom:

Schiedamseweg 25
3134 BA Vlaardingen