Informatieavonden januari 2020
13 januari 2020
Zonnepaneel in je boodschappentas
10 juni 2020

Het lijkt wel het nieuwste business model van Nederland: de verkoop van Zonnepanelen wordt steeds populairder. Logisch ook, want er zijn enorm veel subsidies te vinden voor de aanschaf van zonnepanelen, nog los van het goede gevoel dat je krijgt door je steentje bij te dragen aan een duurzame maatschappij. Maar wat betekent dat nou, dat je op iedere hoek van de straat een zonnepaneel kan kopen? En ís dat eigenlijk wel echt zo?

Wij staan bij Zonnepanelen Vlaardingen natuurlijk nog steeds voor deskundig en passend advies. We denken graag met je mee en we durven wel te stellen dat we echt wel weten hoe jij op een eerlijke manier aan goede en Co2 reducerende zonnepanelen kunt komen. Maar we werken niet vanaf een plaatje op Google Maps en geven jou als toekomstig eigenaar van zonnepanelen wel graag de keuze in de panelen: het is immers jouw investering! Niet één dak is hetzelfde, en wat we blijven zeggen- het oog wil ook wat. Als je mooie zonnepanelen geinstalleerd wil krijgen, dan regelen we dat natuurlijk maar al te graag.

Is het slecht wat Gamma en Karwei nu doen? Absoluut niet. Sterker nog- wat enorm fijn dat ook zij zich inzetten voor het opwekken van groenere stroom en meehelpen met het verduurzamen van woningen. Maar je kunt niet even bij de Gamma een zonnepaneel kopen, of even langs voor advies. Koop je eigenlijk dan wel een zonnepaneel bij Gamma? En hoe zit dat met subsidies? Daar heeft Gamma gelukkig een goed antwoord op: ze bieden je graag een lening aan. Je gaat naar de Gamma voor wat hout en een zonnepaneel, en komt terug met… Een lening en weinig persoonlijk contact. Terwijl je investeerd in iets wat nog een hele lange tijd op je dak moet liggen. En de keuze… Die is niet reuze. Om even met de termen te komen: waar wij heel veel diversiteit aanbieden qua zonnepanelen, biedt Gamma enkel monokristallijne panelen aan.

Een zonnepaneel aanschaffen… Dat zeg ik… Zonnepanelen Vlaardingen!

Comments are closed.