Zonnepanelen Vlaardingen; dit is ónze visie

Zonnepanelen Vlaardingen is 8 jaar geleden opgericht door Bob Meulendijk. Als ervaren elektrotechnicus, theatertechnicus en ‘Bob-de-Bouwer’ raakte hij geïnteresseerd in duurzaamheid. Hier zag hij een uitdaging in. Zijn affiniteit met de sector heeft geleid tot een gedegen materiaalkeuze.  Deze wordt nog elke dag gedragen wordt door alle medewerkers. Duurzaamheid is alleen mogelijk bij een weloverwogen investering in kwalitatief, hoogwaardige producten. Daar zet Zonnepanelen Vlaardingen zich voor in.

Een compleet aanbod op maat; servicegericht met persoonlijk advies

Iedere situatie is uniek. Elke aanvraag voor een zonnestroominstallatie is maatwerk. Er zijn immers verschillende daken, en iedere gebruiker is anders. Dat zorgt voor elke keer een andere aanpak. Wat altijd in overeenstemming is, is de behoefte aan kennis, ervaring en een betrouwbare investering. Bij Zonnepanelen Vlaardingen kunt u terecht voor zonnepanelen op uw dak. Maar ook voor een off-grid installatie; zonnepanelen als glas in een veranda, patio of serre, zonnecel-dakpannen en indaksystemen. Wij voorzien u van eerlijke en duidelijke productinformatie en geven u inzicht in uw investering. Wij komen bij u langs voor een opname van de situatie, waarna u een persoonlijke offerte krijgt. Op basis hiervan kunt u een bewuste keuze maken met oog op de toekomst. Zo blijven we helder en transparant naar u als klant.

Een gegarandeerde levensduur, met een gecertificeerde installateur

Wij zijn een erkend zonnestroom installatie bedrijf en volgen regelmatig voorlichtingen cursussen. Dit doen we  om op de hoogte te blijven van de nieuwe technieken en ontwikkelingen. Wij werken exclusief met producten van hoge kwaliteit, waaronder glas-glas zonnepanelen. Deze wijze van het insluiten van de cellen is vele malen betrouwbaarder dan bij glas-folie constructies. Deze kwaliteit zorgt voor een gegarandeerde levensduur, onderbouwd door garantie van de leverancier en de installateur. Deze gegarandeerde levensduur maakt uw investering betrouwbaar en daardoor duurzaam.

De eerste 18 maanden krijgt u van ons een totaal garantie. Wij bieden eveneens een serviceovereenkomst aan, waarbij wij na deze termijn toezien op het functioneren van uw zonnestroominstallatie. Wij monitoren uw systeem en kunnen direct ingrijpen bij een eventuele foutmelding. Mocht er een daadwerkelijke fout zijn in uw systeem schakelen wij voor u met de leverancier om gebruik te maken van uw productgarantie. Wij werken enkel met betrouwbare leveranciers die een degelijke opbrengstgarantie hanteren. Zo kunt u uitgaan van een gegarandeerde levensduur.

Duurzaam, én milieubewust.

U heeft vast wel gehoord van bedrijven waarbij u, naast een nieuwe bank, ook zonnepanelen kunt kopen. Maar feitelijk kóópt u geen zonnepanelen, maar investeert u in zonnepanelen. Wellicht doet u dit vanuit financieel oogpunt, maar waarschijnlijk hecht u ook waarde aan het milieu. Bij een duurzame investering speelt ook de ‘carbon footprint’ mee, de voetdruk die u achterlaat op deze aarde. Daarnaast is niet alleen het simpelweg bezitten van zonnepanelen van belang, ook de productie en transport spelen een grote rol.

Daarnaast is de levensduur zeer bepalend voor de ‘carbon footprint’ van uw installatie. Als veel koolstofdioxide-uitstoot bij de productie en het transport van uw installatie plaatsvindt, en uw installatie gaat slechts 10 of 15 jaar mee, doet dat afbreuk aan de duurzame investering. Wij werken met producten die duurzaam en lokaal geproduceerd worden en lang mee gaan. Zo maken we het verschil tussen een ‘product’ en de milieubewuste investering! Wij zijn erg trots op de bijdrage die we tot nu toe hebben geleverd aan het verbeteren van het leefklimaat voor de toekomst.

Maatschappelijk verantwoord; investeren in de toekomst

Zonnepanelen Vlaardingen is niet alleen duurzaam als het gaat om het milieu; wij investeren ook in de toekomst door de samenwerkingen die we aangaan met de maatschappij. Wij werken samen met Stroomopwaarts, een lokale organisatie die inwoners steunt die (tijdelijk) niet in hun levensonderhoud kunnen voorzien. Via deze route zijn wij in contact gekomen met een statushouder. Ook werken we samen met Emma@Work, een organisatie die jongeren met een chronische fysieke aandoening ondersteunt naar een zelfstandige toekomst. Wij proberen het beste te zien in ieder persoon, en stimuleren eigen kracht en deelname aan de samenleving. Ook zijn we lid van diverse MKB-organisaties en zorgen we er met zijn allen voor dat we duurzaam blijven.