ZPVL in het nieuws! AD.nl – zonnepalen: ‘De kers op de taart’
11 november 2019
Op iedere hoek van de straat; zonnepanelen
17 mei 2020

Zonnepanelen kopen? Slecht idee! Zonnepanelen zijn te koop bij Zweedse meubelgiganten, blauwe internetbedrijven en zelfs op Aziatische snel-bestel websites. Waarom is zonnepanelen kopen als consumptiegoed dan een slecht idee?

Een nieuwe spijkerbroek heeft u nodig, een eettafel heeft u nodig, maar zonnepanelen niet. Wel kunt u ervoor kiezen om te investeren in zonnepanelen. Wanneer u een product koopt, bent u geïnteresseerd in de kwaliteit, de levensduur, de opbrengst. Maar wat vraagt u aan de bank wanneer u een investering wilt doen?

Op 15 of 31 januari krijgt u tijdens een informatieavond antwoord op alle vragen die u heeft omtrent zonnepanelen – en ook op vragen die u nog niet had. Waar moet ik op letten bij het investeren in zonnepanelen? Waarom leveren mijn zonnepanelen niet op wat ik hoopte? Welke ontwikkelingen kunnen we verwachten in de toekomst? Draagt het hebben van zonnepanelen eigenlijk wel positief bij aan de klimaatambities? Waarom moet ik niet klakkeloos in zee gaan met Zweden en Aziaten? Zijn er subsidies beschikbaar? Wat is mijn rendement of wat zou mijn rendement moeten zijn? Tijdens de informatieavond worden deze vragen beantwoord en krijgt u – onder het genot van een kopje koffie – de mogelijkheid om al uw vragen te stellen aan onze zonnestroom experts. Ook kunt u verschillende zonnepanelen bekijken – van de goedkoopste tot de mooiste en van de kleinste dakpan-zonnecellen tot de panelen met de hoogste opbrengst. Aan het einde van de avond bent u bewust van de mogelijkheden en de markt, en kunt u een weloverwogen keuze maken wanneer u toe bent aan een investering in zonnepanelen.  

De informatieavonden worden georganiseerd door Zonnepanelen Vlaardingen bij Jeu de Boulesclub Vlaardingen aan de Watersportweg 7. U bent welkom vanaf 19.30 uur. De toegang is gratis. Vanwege verwachte drukte wordt aanmelden aangeraden, u kunt zich aanmelden door te mailen naar nina@zpvl.nl. Tot dan!

Comments are closed.