Veel defecten in Chinese zonnepanelen – Bob’s reactie
18 september 2018
Hoe lang kunnen we nog salderen?
21 november 2018

Zonnepanelen Vlaardingen is genomineerd voor de MVO-trofee, de verkiezing voor de MVO-ondernemer van het jaar 2018. MVO staat voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. En dat doen we, met trots!

Samen met 25 andere ondernemers uit Vlaardingen, Maassluis en Schiedam worden wij gezien als voorbeeld op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Dit compliment wordt door Stroomopwaarts aangevuld met termen als ‘het voortouw nemen’, ‘lef hebben’ en ‘verantwoordelijkheidsgevoel’.

De jury zegt over Zonnepanelen Vlaardingen: “Deze ondernemer heeft een passie voor duurzaamheid. De inzet op People is groot. In verhouding tot de omvang van het bedrijf wordt er veel geïnvesteerd in mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Doordat het zich specifiek richt op zonne-energie, heeft het bedrijf een smalle ambitie. Het is niet veelzijdig genoeg om op alle MVO-onderdelen inspirerend te zijn voor andere ondernemers.”

Welnu, wij hopen anderen wél te kunnen inspireren, niet alleen met zonne-energie! We doen als klein bedrijf alles wat we kunnen om de wereld een beetje beter te maken, en daar gaat het om.

De verkiezing is een initatief van het Sociaal Economisch Netwerk in de regio Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. Frankelandgroep, Irado en Voscon zijn de drie genomineerden voor de MVO-trofee 2018. Op 10 oktober – de Dag van de Duurzaamheid – wordt de winnaar bekend gemaakt. Klik hier voor meer informatie over de genomineerden.

Comments are closed.